LOUSI-Nuoret

Nitoo nuoret insinöörit yhteisöksi Lounais-Suomen alueella

Mikä LOUSI-Nuoret?

LOUSI-Nuoret on kaikille nuorille insinööreille ja valmistuville avoin ryhmä, joka pyrkii luomaan
nuorille mielenkiintoista toimintaa insinöörien ammattikuvaa kehittäen. LOUSI-Nuoret vastaa myös siitä, että LOUSI ja sen jäsenyhdistykset tulevat tutuksi Turun Insinööriopiskelijat TIO ry:n jäsenille.

LOUSI-Nuoret esittelee Lounais-Suomen Insinöörit aloittaville opiskelijoille aloittavien kansioiden
muodossa sekä tuo valmistuville opiskelijoille tiedon Lounais-Suomen Insinöörien toiminnasta, yhteisöstä ja jäsenyhdistyksistä. LOUSI-Nuoret työryhmä koostuu LOUSI ry:n jäsenyhdistyksien sekä TIO:n jäsenistä. LOUSI-Nuorten tapahtumat ovat kaikille avoimia jäsenyhdistyksestä riippumatta.

Kiinnostuitko?

Syksyllä 2015 aloitti työryhmä, joka ideoi ja kokosi alustavaa agendaa LOUSI nuoret-toimintaan. Alustava agenda syntyi ja toiminnan perusteet luotiin vuonna 2016. Ensimmäisen vuoden aikana LOUSI-nuoret toteutti aloittaville opiskelijoille aloittavien kansiot sekä järjestettiin asiapitoinen afterwork-tilaisuus nuorille insinööreille. Toiminnan kehittämistä jatketaan edelleen, joten tervetuloa mukaan!

Tapahtumatiedot löydät LOUSI:n verkkosivujen Tapahtumat-sivulta.

Yhteystiedot
Kun sinulle herää kysymyksiä tai kiinnostusta LOUSI-Nuoret toimintaan, ota yhteyttä Yhteystiedot välilehdeltä löytyvällä lomakkeella.