Näin starttaat liikunnan nollatasolta

Aika: 8.4.2021 klo 17:00 - 18:15

Ohjaaja:
Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)

Kesto:
noin  75 min.

Ilmoittautuminen:
ilmoittaudu täältä to 8.4.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu 8.4. klo 12 mennessä.

Erityisesti alkuvuodesta sekä kesälomien jälkeen monella uudella liikkujalla on mielessä toive ja haave uudenlaisesta liikunnallisesta elämäntavasta ja kaipuu
saada lisää energiaa; ehkä jopa pudottaa samalla hiukan painoa. Valitettavan usein käy kuitenkin niin, että alun into alkaa uhkaavasti hiipua, salilla käyntikerrat vähenevät viikko viikolta ja uudet kalliit lenkkikengät odottavat kaapissa.

Tällä luennolla käydään läpi tyypillisimpiä sudenkuoppia aiheeseen liittyen ja muistutetaan myös arkiliikunnan sekä taukoliikunnan merkityksestä varsinaisen ”treenaamisen” rinnalla ja tukena.

Tämä luento sopii sinulle, jos haluat saada arkeesi lisää hyvinvointia tukevaa liikettä, kestävällä tavalla oman elämäntilanteesi ja energiatasosi huomioiden.

Luennolla käydään läpi helposti kotioloissa suoritettavia lihasvoima- ja venyttelyliikkeitä ja saat myös kirjalliset omaharjoitteluohjeet.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!