Salibandykerho

Insinööriliitto ja Lounais-Suomen Insinöörit tarjoavat kaikille Insinööriliiton jäsenille rentoa salibandyä Turun seudulla!

Toiminta sai alkunsa jäsenistön toiveesta säännölliseen liikuntavuoroon ja erityisesti kiinnostuksesta salibandyyn. Osallistujia on mukana eri ikäluokista, ja pelaajien taitotasot vaihtelevat koulun liikuntatuntien kokemuksesta aina harrasteliigaan asti. Tunnin pelailun aikana saa hyvin hien pintaan ja rennot pelit pyörimään. Olisitko juuri sinä seuraavan vuoron tähtipelaaja? Mukaan mahtuvat kaikki salibandystä kiinnostuneet taidoista ja iästä riippumatta!

Tavoitteena on järjestää salibandyvuoroja 1-2 viikon välein osallistujien määrän ja innokkuuden perusteella. Vuorot pyritään järjestämään joko tiistai- tai keskiviikkoiltaisin klo 18–20 välillä. Tarkempaa tietoa ajankohdista ja pelipaikoista ilmoitetaan pääsääntöisesti Nimenhuuto.com-palvelussa ja ne ovat näkyvissä myös ohessa olevassa kalenterissa. Liikuntasaleissa ei ole pakko pelata pelkästään salibandya,
vaan voimme osallistujien kiinnostukseen mukaan kokeilla myös muita sisäliikuntalajeja.

Liity Lousin joukkueeseen nimenhuudossa, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista pelikerroista! Voit ottaa halutessasi myös insinöörikaverisi mukaan, vaikka hän ei olisikaan vielä jäsen!

Lisätiedot,
Aku Larke, aku.larke(a)gmail.com