Päivämatka Örön saarelle

***************************************

Tilaisuus on loppuunmyyty!

***************************************

LOUSI ry järjestää jäsenilleen ja heidän perheenjäsenille päivämatkan Örön saarelle lauantaina 5.8.2017.

Tapahtuman ilmoittautumismaksu on 35 €/hlö. Olemme varanneet matkalle 100 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla ja maksamalla osallistumisesi LOUSI ry:n verkkokaupassa

Matkan hintaan sisältyy risteily Turun Aurajoen länsirannalta Örön saarelle ja takaisin. Laivalla ruokailut sekä meno-, että paluumatkalla.

Ohjelma aluksella: Luonto-opastus reitillä, kiikariesittely, kirjallisuutta aiheesta, lintu- ja hyljebongausta, ruokailu. Perillä Örössä olemme runsaat 3 tuntia.

Turvalliset laiturit, ei säävarausta.
Koskematon luonto, ravintolapalvelut.

Menomatkan reitti:
Turku – Pensar – Högsåra – Örö. Maissa käydään vain Örössä.
Paluumatkan reitti:
Örö – Sandö – Paraisten portti – Nauvo – Turku.

Risteilyaikataulu:
09.00 lähtö Turusta
n. 13.30 tulo Örö
n. 16.15 lähtö Örö
n. 21.00 tulo Turkuun

Omakustanteisesti aluksella on kahvio A-oikeuksin, avoinna koko risteilyn ajan. Maksuvälineinä käyvät kaikki kortit käteisen lisäksi. Lisätietoa laivasta ja matkasta: http://www.rosita.fi/ORO2017

Lähtöpaikka: Laivan lähtöpaikka on Aurajoen länsiranta, Martinsillan kupeessa, ravintola Vaakahuoneen edustalla, Läntinen Rantakatu. Parkkipaikkoja löytyy Läntisellä sekä Linnankadulla. Örössä tie laivalta palvelujen äärelle on yli 1 km pitkä, hyvää kivi/hiekkatietä. Polkupyörän voi ottaa mukaan!